Původní datum svatby bylo blízko termínu porodu, který Borhyové lékaři vypočítali, a tak musela dvojice začít improvizovat. Ještě na konci roku pár plánoval, že veselka se uskuteční před porodem. „Termín svatby jsme už měli naplánovaný, ale kvůli miminku jsme ho posunuli, budeme se brát dřív," prozradila Lucka na začátku prosince iDnes.cz.

To ale již nyní neplatí, protože vdávat se s bříškem nekoresponduje s jejími plány na velké princeznovské šaty. „Původně jsme to chtěli zvládnout do narození miminka, ale pak jsme si řekli, že je vlastně jedno, jestli to bude teď, anebo až po porodu. Tak uvidíme,“ nechala se slyšet Lucie, která je v pátém měsíci těhotenství.

Populární moderátorka totiž chystá svoji první svatbu, kterou si chce náležitě užít a s bříškem by to nešlo. „Bylo by to zbytečné, unáhlené. Máte problém i výběrem šatů, nezatančíte si,“ vyjmenovala všechna proti Borhyová serveru Super.cz.

Svatba se tak odkládá na neurčito, respektive do doby, než Lucka bude mít zpátky svoji sexy postavu a bude si moct obléci šaty, které si vysnila.

Jak o svatbě mluvili před dvěma měsíci? Poslechněte si...

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička od Borhyové: Syn bude krásný po mně! David Vaníček, Jan Jedlička