Půvabná Borhyová ukázala své bříško na televizní obrazovce. Jen pár minut před hlavními zprávami lákala diváky ke sledování relace a musela proto vylézt zpoza moderátorského pultu. V zelených minišatech se tak pochlubila těhotenským bříškem, které se každým dnem zvětšuje.

Lucie je ve čtvtém měsíci a pod srdíčkem si nosí své druhé dítě. Kromě těhotenského pupku vystavila i mlékem nalitá ňadra. Pro pánskou část populace to byla zajisté příjemné zpestření jinak negativních zpráv z domova i ze světa.     

Miminko čeká Borhyová s moderátorem Michalem Hrdličkou (24). A přiznává: „Zatím není důvod výrazněji měnit způsob života. Navíc je fajn, že se už o mém těhotenství ví, takže jej nemusím před kamerou nijak maskovat,“ svěřila se štěstím zářící Lucie, která má v plánu vydržet na obrazovce, co nejdéle to půjde.

Moderátorka se narůstajícím bříškem chlubila v televizi už během prvního těhotenství, když čekala své první dítě s expřítelem Nikem Papadakisem. Moderovala až do poslední chvíle, později se z obrazovek stáhla a naplno se věnovala svému synovi Lucasovi.

Na obrazovky se vrátila po pěti měsících mateřské dovolené. Ani tentorkát neplánuje zůstat doma navěky. Lucie se vrátí do televize hned, jak ji to nejmladší potomek „dovolí“ a ona na to bude psychicky i fyzicky připravená.