Lucie Borhyová a Michal Hrdlička v listopadu oznámili, že spolu čekají svého prvního společného potomka. Ten by měl přijít na svět v první polovině příštího roku a oba se ho nemůžou dočkat. Stejně je na tom i malý Lucas (5), Lucčin syn z předchozího vztahu s Řekem Nikem (35). Ten se na malého bratříčka či sestřičku neuvěřitelně těší.

Sympatická zprávařka má ale většinu těhotenství ještě před sebou. Nyní se ale poprvé ukázala na veřejnosti těhotná v celé své kráse - bez moderátorského stolku před sebou. Lucce to v černých šatech neuvěřitelně slušelo. I přes veškeré starosti kvůli soudu o péči o syna Lucase rozdávala úsměvy na všechny strany. 

Doprovod na koncert Štefana Margity jí dělal její partner Michal Hrdlička, který se od ní nehnul ani na krok, a rodiče. Margita čtveřici posadil na jeviště, kde byli umístěni jen ti nejbližší. Margita písní popřál miminku vše nejlepší a pak došlo na přípitek. Krásná blondýnka však jako jediná nepozřela ani kapku šampaňského, které se rozlévalo. Připila si vodou - je vidět, že Lucka své druhé těhotenství bere velmi zodpovědně.

Video
Video se připravuje ...

Borhyová a Hrdlička o početí dítěte: Byla to divočina! David Vaníček, Jan Jedlička