Těhotenství Borhyové přišlo jako blesk z čistého nebe. Není divu, že překvapilo jak Lucii, tak vedení televize. „Jsem strašně moc šťastná,“ nechala se slyšet půvabná moderátorka, která už dokonce přemýšlí o tom, jak to udělá po porodu s prací. „Plánuji, že budu doma s miminkem dva měsíce, a pak se opět opřu o podporu rodiny. Přesně tak, jak tomu bylo v případě Lucase,“ prozradila své plány šťastná Lucie a dodala, že nechce cizí pomoc. „Žádnou chůvu nechci,“ svěřila se blonďatá moderátorka TV Nova.

Místo jí podrží

Těhotenství Lucie Borhyové tak bude opět prožívat celý národ, stejně jako tomu bylo v roce 2008, když byla těhotná se synem Lucasem (4). Z kuloárů je zřejmé, že Lucka má po porodu své místo vedle Reye Korantenga jisté a že se může vrátit hned, jakmile na to bude připravená. Vedení televize si totiž dobře uvědomuje, že Lucka a Rey jsou prostě nejpopulárnějším párek českých zpráv.

Doma má oporu

Lucie se na druhé těhotenství těší. A už teď je jasné, že pro ni bude mnohem příjemnější než to první. Už ví, do čeho jde. Má vyzkoušené, že se i při těhotenství dá pracovat a navíc se může těšit na maximální podporu partnera. Při prvním těhotenství byla na všechno sama, protože otec dítěte Nico Papadakis (34) ji během těhotenství opustil! Teď má partnera, se kterým čeká dítě, sporťáka Michala Hrdličku (24) u sebe. Navíc z ní bude vdaná paní. „Ano, plánujeme sňatek,“ svěřila se Lucie.

Nico jí jde po krku

Lucčino štěstí ale může zkalit právě Lucasův otec Nico, který žene Borhyovou k soudu. Netají se totiž tím, že by chtěl dostat Lucase do vlastní péče. To by pro Lucii ale byla strašná rána, navíc naprosto nepochopitelná. "Vždycky jsem dbala, aby syn s tátou neztratil kontakt a aby rozuměl řecky. Nico ale chce dělat problémy. Čeká nás soud o novém vymezení péče," netají krásná moderátorka obavy z budoucnosti. Stres, který ji nejspíš čeká, ale není příliš dobrý pro její nenarozené miminko.  

Kdo za Lucku zaskočí?

Jedno je ale jisté: Lucie Borhyová ze zpráv zhruba na čtvrt roku zmizí. Kdo ji ale během mateřské přestávky po Korantengově boku nahradí? „V tuto chvíli máme z novinky o Lucčině těhotenství na Nově především velkou radost. Možností, kdo ji v době kolem jejího porodu nahradí, se nabízí mnoho,“ sdělil Blesku ředitel PR a komunikace TV Nova Josef Koukolíček. Vrátí se do Televizních novin plnohodnotně Markéta Fialová (42)? Povýší ambiciozní Emma Smetana (25)? Nebo dostane šanci sexy Petra Svoboda (28)? Anebo zůstane Rey (39) na obraze sám? „Vyhodnocujeme, která volba bude pro naše diváky tou nejlepší. Máme na to dostatek času a je zbytečné jakkoliv předjímat,“ dodal Koukolíček.