Denisa se zúčastnila castingu na Českou Miss v Ústí nad Labem, a s přehledem se dostala mezi pětici vybraných semifinalistek. Porotu okouzlila nejen svou povahou, ale především širokým úsměvem. „Neříkají vám lidé, že jste podobná někomu známému?“ zajímali se porotci o její tolik nápadný vzhled.

Dívka je totiž úplná dvojnice moderátorka Lucie Borhyové. Obě mají velké modré oči a krásný široký úsměv od ucha k uchu, kterým motají mužům hlavy. „Trochu mi vadí, že mě lidé neustále přirovnávají s Luckou Borhyovou. Nechci mít takovou nálepku, myslím, že by mi to spíš uškodilo,“ prozradila Blesk.cz Rosinková.

Adeptka na Českou Miss má však zcela jiné plány do budoucna než její dvojnice. Denisa studuje školu návrhářství bytového designu a některé kousky dokonce sama vyrábí. „Navrhla jsem ratanový nábytek na zahradu, který si sama vyrábím,“ přiznala křehká blondýnka.  

Stejně jako Borhyová i Denisa si doma hýčká svého přítele. Otázkou už jen zůstává, zda mají dámy nejen stejný vzhled, ale i stejný vkus na muže.

Fotogalerie
6 fotografií