„Měla jsem na Frekvenci 1 nástup na osmou, ale já dorazila už před šestou. Když do Ranní show, tak ráno,“ směje se Gábina, která si užila moderátorský kurz na Frekvenci, získaný jako jedna z cen pro vítězku České Miss, a dodává: „Taky jsem díky tomu spadla rovnýma nohama do vysílání a už první den mě Libor Bouček odvážně nechal přečíst počasí.“ Další den proběhl ve znamení přípravy a čtení vlastních zpráv. „Nejde o to, odrecitovat informace jako básničku, musíte myslet na to, že je říkáte lidem,“ vysvětluje milá královna krásy. 

Autor: Frekvence 1

Ve čtvrtek proběhlo společné vysílání Gábiny s Dámským klubem a už den dopředu došlo na vzájemné představení. A že to bylo seznámení! Bezprostřední moderátorky Linda Finková, Aneta Christovová a Vlaďka Pirichová Gábinu zasvětlily nejen do tajů moderování, ale také do svého intimního života.

Kralování Gábiny sice skončí až v březnu, ale už tuto sobotu 23.listopadu startují v pražském obchodním Centru Chodov castingy na 10. ročník soutěže Česká Miss. Po celý následující týden se další nábory budou postupně konat ve velkých městech Čech a Moravy a  spousta nových mladých dívek získá možnost zažít to, co jejich předchůdkyně - nastartovat svou kariéru v modelingu, vyzkoušet spolupráci s renomovanými módními značkami, cestovat po celém světě a ideálně to vše zúročit pro svůj další život.