Na této prestižní škole totiž studuje i zpěvákova dcera Charlotte (7). Co udělají Gottovi, když křeslo ředitele PORG opustil exprezidentův syn? „Nevidím důvod, proč by měla Charlottka ve škole se změnou ředitele končit. Učitelé přece zůstávají, a to je důležité,“ vyjádřila se pro Blesk Ivana Gottová (38) a zdůraznila: „Charlotte rozhodně neodchází a na škole zůstává.“

Spor o koncepci

Proč byl Klausjunior odejit? Bývalý ředitel se podle Romanových slov stále více cítil majitelem školy, přitom bývalý šéf ČEZ Martin Roman byl hlavním mecenášem školy. Mezi Klausemjuniorem a miliardářem se ale rozhořel spor kvůli další koncepci školy. Spekuluje se, že Romanova nová koncepce »odejde « i dosavadní učitele. Tomu ale Gottovi věřit nechtějí.

To režisér Jiří Adamec (65) si za stávající situace mne ruce: Jeho syn Dan (8) se totiž na PORG, na rozdíl od Charlotte Gottové, nedostal. „Ani nevíte, jak jsem rád, že tahle ambice Janince od začátku nevyšla!“ řekl Blesku režisér a poukazoval tím na manželčinu snahu dostat syna do této prestižní školy.

„Od začátku říkám, že je to kvůli jménu bývalého ředitele snobárna. Je nabíledni, že existuje množství srovnatelných státních škol. A že s pominutím slávy jména ředitele atraktivita a věhlas školy klesne. Už to začalo!“ míní Adamec.