Mistr se 24. ledna chystá na koncert Michaela Bublého (38) v pražské O2 areně. Kanadský Sinatra, jak mu přezdívají, tam přijede propagovat své album To Be Loved. A půjde o jeho první návštěvu Česka.

„Ano, chystám se tam s manželkou a svým týmem. Na Bublého koncert mne nalákala nejen jeho alba, ale i kamarád a spolupracovník Miloš Skalka. Ten viděl v roce 2006 jeho koncert ve Vídni v rámci jeho celosvětového turné k albu It´s Time a považuje jeho vystoupení za jeden z nejlepších koncertů, které kdy viděl,“ řekl Blesku Karel Gott. Ten také Bublému věnoval už dva díly svého pořadu Zpátky si dám tenhle film, který pravidelně vysílá Dvojka Českého rozhlasu.

A jak je to s případným setkáním obou umělců. „Prozatím je to v jednání. Zatím k tomu nemůžeme více říci,“ sdělili pořadatelé. Gottův tým také nechce cokoliv sdělovat.

Show za 5,5 milionu
Chtěl jsem show, která bude o třídu lepší než na minulém turné. Teď už můžu potvrdit, že se to povedlo. Celé to skvěle funguje – hudebně, lidsky, komediálně. Publikum se baví a já taky. Je to takové nádherné dobrodružství a já vím, že lidé každý večer z koncertu odcházejí s pocitem, že za své peníze dostali to nejlepší." netají se Michael Bublé nadšením z právě probíhajícího turné To Be Loved, které si jen v Londýně nenechalo ujít přes 170 000 návštěvníků.

„Můžete se těšit na obrovskou produkci velikosti takové Madonny nebo The Wall Rogera Waterse. Na posledním turné jsem za ni zaplatil 1,5 miliónu dolarů, za novou 5,5 miliónu. Ale ať je scéna a technická výprava sebevětší, nikdy nezastíní hudbu,“ vzkazuje zpěvák svým českým fanouškům.