Karel Gott si na nezájem médií rozhodně stěžovat nemůže. Přední stránky novin plnil již v 90. letech,  kdy byl deník Blesk ještě v plenkách. A mohli jsme se dozvědět zajímavé věci!  V polovině dubna Karel představil svou novou LP desku, která nesla jubilejní číslo 120. Karlovo album Sny a reality si nemohl tehdy vynachválit kapelník, autor a producent Pavel Větrovec. „Je to jedna z nejlepších - ne-li absolutně nejlepší autorská deska, kterou kdy Karel natočil,“ řekl tehdy deníku Blesk. To ještě netušil, že Karel vydá ještě mnoho dalších desek, které tuhle předčí.

To ale nebylo vše, co zachytily stránky deníku Blesk. Gott se totiž na začátku května zúčastnil párty ve Valdštejnském paláci, kde se setkal i s legendárním Josefem Kemrem. Tyto zprávičky ale jsou spíše čajíčkem oproti bombě, kterou zveřejnil Blesk s odvoláním na německý Echo der Frau 23. dubna 1992!

Měl Gott syna nebo ne?

Ten den byl totiž otištěn článek, který tvrdil, že Karel Gott má syna! Pokud by to byla pravda, byl by to skandál jako hrom. Matkou údajného potomka mužského rodu, kterého se dříve ani později slavný Karel nedočkal, totiž měla být německá modelka Edelgarda. Ta tvrdila, že si ji Karel Gott měl v Las Vegas roku 1968 násilně „vzít“ a zplodit s ní potomka.

„Článek v Echu jsme s Karlem četli. Pobavil nás. V Las Vegas vystupoval Karel sedm měsíců. Jenže tam byl v roce 1967, nikoliv v roce 1968, jak tvrdí ubohá fotomodelka,“ vyvrátil spekulace tehdejší tajemník Gotta. Karel tak nikdy žádného syna neměl. Ale Zlatý slavík plnil stránky dál, dokonce i se svými obrazy, které v květnu a červnu vystavoval. Ale senzaci v podobě nemanželského syna v roce 1992 překonala až svatba s přítelkyní Ivankou, kterou si vzal na údajném místě činu z roku 1968, a to v Las Vegas.

Svatba ve Vegas

To se ale psal již rok 2008 a Ivana Macháčková, později Gottová, byla jeho dlouholetou přítelkyní, se kterou měl již první z dcer Charlotte Ellu (7). Pět měsíců po překvapivé svatbě Ivana porodila druhou dceru Nelly Sofii (5). Ta byla nejmladší z dcer, které zvládl Mistr zplodit. Je totiž otcem i nejstarší Dominiky (40) a Lucie (26).

Rodina ale Karlovu kariéru nikdy nebrzdila a ta se mohla slibně vyvíjet až do dnešních dní. Přestože Zlatý slavík v letošním roce oslaví neuvěřitelných 75 let, pěveckou kariéru rozhodně na hřebík věšet nehodlá!