Budova je ve tvaru písmene L, protože je potřeba hodně místa. Rodina se od svatby v roce 2001 rozrostla na 5 členů. Marika má nyní s manželem podnikatelem Tomášem Potočkem (43) už tři děti.

Dům má proto v patře několik ložnic a koupelen. Časopis Sedmička, který Mariku navštívil před půldruhým rokem, tvrdí, že koupelny jsou 3.

Dům ale není ani po několika letech ještě zcela dokončený, chybí mu fasáda a taky příjezdová cesta. Okolí tak působí zejména v zimě neutěšeným dojmem. Na zahradě je už hotový dětský koutek na hraní s klouzačkou a houpačkami.

Dar prodala

Temperamentní Marika prožila po boku Karla tři roky, rozešli se na zpěvákových slavných šedesátinách v roce 1999. Jako jediná z přítelkyň ale dostala pořádné výpalné – dům na Karlíku a mercedes za milion korun. Oboje brzy prodala. A to i přesto, že Gott jí dům, který měl dvě bytové jednotky, kompletně vybavil luxusním zařízením a nechal vybudovat stylový krb.

Už nepíše

Marika o soužití se Slavíkem vydala knihu Tři roky s idolem. Po její svatbě se šuškalo, že má její muž Potoček v podnikání problémy. Těžko říct, Marika už o sobě mluvit nechce a knihu o svém manželství zatím bohužel nevydala… Za deset dní oslaví snad nejslavnější Gottova milenka poslední narozeniny s trojkou na začátku.

Žárlivá milenka

Byla to láska jako trám! Karel Gott (74) a krásná temperamentní blondýna Marika Sörösová (38). Jejich pohledy se poprvé setkaly po Mistrově koncertě v Berlíně.

Marika v tu dobu pracovala v Německu a na koncert se dostala víceméně náhodou. Oficiálně bydlela s rodiči ve Frýdku-Místku a tam ji také jednou Gott zavolal a pozval ji do Prahy. I když skončili u Mistra na Bertramce, ještě stále to nebyl vztah tak vážný, aby spolu žili a mohli se objevovat ve společnosti. To se ale změnilo v roce 1997 na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Tam už ji Karel Gott vzal jako svoji oficiální přítelkyni. Status Marice vydržel až do roku 1999. Přímo na svých šedesátinách Karel vztah s Marikou ukončil.