Krajčo v rámci vydávání nové desky Kryštofů spolupracoval i s americkými producenty, kteří mu poradili, jak vydělat víc peněz. Nabídka to je opravdu lákavá, ale znamenalo by to konec kapely Kryštof.  A co to je vlastně za nabídku? Více prozradil v rozhovoru pro magazín Mladé fronty.

Při finalizování nové desky totiž pronesl zvukový mistr Ted Jensen pronesl jednu poznámku, která by stála za úvahu. „Najdi si agenta a prodávej písně světovým interpretům, oni na to mají.“ Navrhl tak zajímavou obživu, kterou by se Krajčo mohl živit. Navíc na adresu písně Cesta řekl další zajímavou věc. „Kdyby tu vaši Cestu nazpívala Adele, tak by to byl světový hit!“

Richard přiznal, že se nad možností takového výdělku zamyslel. „Je to lákavá představa, ale téměř nereálná,“ řekl Mladé frontě zpěvák. A proč to tak je? Krajčo to lehce vysvětlil. „Představte si někoho vlivného v Americe, komu bychom psali – takový člověk musí být zahlcený milionem nahrávek,“ shrnul své možnosti. „Ve světě je asi málokdo zvědavý na šestatřicetileté týpky z Východu,“ uzavřel to Richard.