Jak jsme již informovali, i druhé manželství Richarda Krajča spěje k rozvodu. Oblíbený český zpěvák a herec se již odstěhoval od své manželky a manažerky skupiny Kryštof Martiny Poulíčkové.  

Martina se manažerkou kapely stala náhodou, dočasně, ale ve své roli se osvědčila a u kapely zůstala. Richard to ještě do nedávné doby považoval za velkou výhodu. Přiznal to v jarní Show Jana Krause. „Je to nejspolehlivější. A navíc má i přehled kdy a kde jsem. Původně mi dala časové ultimátum šest měsíců, ale už to takhle táhnem šest let. A vypadá to, že to ještě chvíli potáhnem.“ Byl na jaře přesvědčený Krajčo.  

Skupinu navíc od října čeká šňůra koncertů v rámci jejich klubového turné Fernet Klub tour. Takto velká akce jasně předpokládá, že manažer kapely, tedy Martina, bude muset být na vystoupení přítomná. Ohrozí současné milostné a rodinné trable hladký průběh?

Dá se předpokládat, že si alespoň v průběhu koncertní série zachovají svoji profesionalitu. Nebo se snad návštěvníci jejich koncertů mohou těšit na nějaké jiné představení než jen hudební?

Fotogalerie
4 fotografie