Když na pražském křtu kalendáře někdejšího účastníka SuperStar Sámera Issy došlo na nože, zpěvák prý netušil, co se to přesně děje. "Je pro mě velkým otazníkem, co se ten večer stalo," svěřil se pořadu Prásk na TV Nova. Je přitom logické, že byl zaskočený, až vyděšený. Policie ostatně incident vyšetřuje jako pokus o vraždu.

Nyní ale zpěvák poměrně sebejistě tvrdí - a to navzdory tomu, že se spekuluje, zda útočící Albánci nepřišli na něj... "Nebojím se, nemám důvod se bát. Stala se sice věc, která se neměla stát..., ale já mám svědomí čistý, celý ten večer byl takový, že jsme chtěli hlavné pomoct dětem v Sýrii, kdy já jsem byl hlavně pro tuhle věc," uvedl Issa v televizním pořadu. Nic extrémního se podle něj nedělo a s útočící grupou neměl nic společného. 

Odnesl to však boxer Petr Horáček který skončil v těžkými poraněními v nemocnici. "Doufám, že člověk, který má nějakým způsobem kvůli tomu problémy, tak se uzdraví," dodal zpěvák Issa.

Video
Video se připravuje ...

Krvavý masakr na křtu Sámera Issy David Turek, Ondřej Rybár, Marek Pátek, David Malík

Tiskový mluvčí policie Jan Daněk prostřednictvím Blesk.cz vyzývá všechny občany, kteří by mohli poskytnout svědectví, ať už očité či z kamerových nebo fotografických záznamů, aby se ozvali na linku 158!