Vinu na špatném zdravotním stavu Jany Brejchové prý nese i její dcera Tereza Brodská (45). Podle tety Hany měla zasáhnout dřív a donutit svou matku, aby šla k doktorovi!

Hádka s Terezou

„Tereza její zdravotní stav tají a Jana, když se po ní chce, aby někam šla, tak je paličatá a nikam nejde,“ rozjela svůj proud výčitek. „Před dvěma roky se Jana léčila z motolic, a pak z toho vzniklo, že pije! Za to, jak dopadla, si může sama. S Terezou jsme se kvůli tomu pohádaly už před dvěma roky!“ tvrdí Hana. I ona sama má potíže se srdcem, podědily je s Janou po rodičích. „Já ale poctivě beru léky a vím, že už je mám na doživotí. Jana je hodně uzavřená a vše kolem rodiny tají. Tak vychovala i Terezu, a pak je člověk překvapený, když se něco stane...,“ dodává.

Strach z lidí

Problémy má Jana ale i s lidmi. „Chce být sama, nechce kontakt s lidmi. Dneska už není schopná se o sebe postarat. Tereza jí chodí uvařit a stará se o ni. Má ještě paní na úklid, která jí obstarává domácnost. Jana nechce vycházet z bytu, bojí se, aby ji někdo neviděl. Chorobně jí záleží na tom, co o ní kdo řekne,“ prohlašuje žena, která vždy stála ve stínu slavné sestry.

Fotogalerie
8 fotografií