A nejen on se v novém muzikálu Mauglí, pod kterým jsou autorsky podepsaní skladatel Ondřej Soukup a textařka Gábina Osvaldová, promění v čtyřnohého obyvatele džungle.

Například Richard Tesařík si během představení střihne hned dvě zvířecí role – slona a člena supího kvarteta. „Já jsem hotovej hned,“ říká zpěvák, zatímco si sám »patlá« na obličej šedou barvu houbičkou. „Mám to v ruce, make-up používám denně, ženský na to prej letí,“ směje se.

Strašné vedro

Nejsložitější proměnou prochází před příchodem na pódium Honza Kříž, který v Mauglím ztvárňuje hlavního záporáka, tygra Šer Chána. Kromě barvy na obličeji a ve vlasech má pod nosem připevněné dlouhé kočičí fousky. Nejvíc zabrat mu ale prý nedávají šminky, nýbrž tygří kostým. „V tom kožešinovým kabátě je na jevišti upřímně dost vedro . Ještě že má jenom jeden rukáv, tak to aspoň ze strany trochu větrá,“ stěžuje si.

Stíhá se to!

O nic lépe na tom není ani Jiří Zonyga, vítěz X-Factoru, v kůži medvěda Balúa. A že má na sobě té »kůže« opravdu víc než dost. Jaké je se v takovém přestrojení vůbec pohnout, komentuje pobaveně: „No, je to velká paráda...“

I když se na začátku, když do divadla dorazila kompletní partička herců , zpěváků a tanečníků v civilu, nechtělo věřit, že by za necelé dvě hodinky mohlo vystoupení opravdu začít, podařilo se. Pod taktovkou dvou vizážistek bylo hotovo už za hodinu a půl a celé obsazení muzikálu mohlo jít na jednu z posledních zkoušek před premiérou. Vítejte v džungli!

Fotogalerie
11 fotografií