Eva vřeštěla, její kamarádky z Vily vřeštěly, Vladko vřeštěl. Oslava Evina návratu z vítězného duelu byla pořádně hlasitá. Ale neobešla se ani bez slz. Třeba soutěžící Romana si pobrečela, když viděla, jak se do Vily vrací silikonová blondýnka. "Panebože, to snad neni možný tohle," nevěnoval tomu pozornost oblíbený VyVolený a vítěz první řady reality show Vladko a v extázi se vrhl na Evu. Div ji neumačkal.

Eva přitom v duelu nečekal snadný úkol. Postavil se proti ní svalovec Martin. Exmilenka falešného hraběte Martucciho však měla na soupeře dobrý nos - tušila, že by mohla vyhrát. Diváci jí dali za pravdu, duel opanovala suverénně. "Děkuju, děkuju, děkujuuuuu," zmohla se před vstupem do vily pouze na pár slov. Svůj úspěch si řádně užila. 

Martin bral vyřazení sportovně. "Jsem rád, že se vrátím za svou rodinou a svou přítelkyní. Byla to zkouška a jsem taky rád, že jsem z vily vyšel ještě psychicky zdravý," prohodil Martin v rozhovoru s moderátorkou Terezou Pergnerovou. "I špatná zkušenost je dobrá zkušenost, takže účasti nelituju," dodal. A na otázku, proč se ve vile rozkmotřil se svým parťákem a dalším svalovcem Thomasem dodal: "Asi jsem to zavinil já... Mně se prostě nelíbilo, jak se Tomáš ve vile choval, protože má venku přítelkyni."

Fotogalerie
13 fotografií