Vladko sice suverénně porazil Emila Zajace a Petra Zvěřinu v souboji o to, kdo z původních VyVolených dostane druhou šanci vrátit se do Vily mezi nové VyVolené, se svými starými parťáky se však ke své nelibosti sešel za zdmi Vily znovu. Produkce totiž vyslala Petra a nyní i Emila do soutěže na krátké návštěvy. "Mě už nic nepřekvapuje. Jsem věděl, že přijdeš ty i Petr (Zvěřina), já jsem to nějak podvědomě cejtil," říkal zdánlivě vyrovnaně Vladko, jenže Emilova přítomnost ho nenechala dlouho chladným...

Do vily vtrhl fičák

Emil vběhl do Vily tak, jak ho známe z medailonku - tedy v hornickém a s neuvěřitelným přehrávání. "Co je, co je tady, jááá jsem tady, jááá jsem tady," křičel Emil. A poklidný sobotní slunečný den byl pro VyVolené rázem ten tam. Bylo jasné, že do Vily trhl fičák... "Já jsem strašně rád, žes přišel, protože jsi se mnou tady jedinej chlap normální," ocenil však Emilův byť dočasný návrat VyVolený "chlapák" Thomas, kterého odkopla díky pletkám ve Vile jeho mladá přítelkyně. Emilův příchod uvítala i VyVolená máma Romana, která si měla komu postěžovat - třeba na to, že jí všichni ve Vile říkají, že je ošklivá...

Kozel zahradníkem? Emil radil ostatním, jak uspět v showbyznysu

Jenže především Vladko nasadil kyselý obličej a na své houpací křeslo, které ho uklidňuje, rozhoupal do pořádných "obrátek". "Nechci tě poslouchat, nechci poslouchat ty tvý blbý kecy. Jsou to blbý kecy, pro mě, protože taks byl i před osmi lety. Cos předváděl jsem nezapomněl," durdil se Vladko.

Emil mezitím ostatním uděloval lekci, jak být úspěšný i po VyVolených. Má prý za sebou 718 vystoupení a jeho monolog o tom, jak v šoubyznysu vyhrávají jen ti nejsilnější apod., nebral konce... Jenže v zákulisí soutěže se šušká, že s Emilovou kariérou baviče to rozhodně tak žhavé nebylo. A Emil notně usiloval o to, dostat se do Vily jako regulérní soutěžící a nikoli jen zpestření na jedno odpoledne.

Emil se však nevzdal a do Vily se přece jen dostal. A pro soutěžící si připravil nejen rady, ale i úkoly - s rekvizitami z jeho "One man show" měli sehrát v párech scénky z éry němého filmu. Zúčastnil se nakonec i znechucený Vladko. Více k Emilově návštěvě v dnešním speciálu VyVolených na FTV Prima.

Fotogalerie
11 fotografií