Slovenské zpěvačce Barbaře Haščákové (33) přesně před rokem zemřel její milovaný otec a ona se nikdy netajila tím, že je pro ni velice těžké se s jeho smrtí smířit. Možná i depresivní stavy se podepsaly na zdraví Barbary a ta dnes musí bojovat o svůj vlastní život.

Akutní zánět slinivky břišní

„Moje tělo vysílalo signály, ale nepřikládala jsem tomu velkou důležitost. Když jsem snědla něco pikantního, měla jsem nesnesitelné bolesti břicha, stejně jako když jsem požila alkohol. Myslela jsem ale, že mám jen slabý žaludek,“ přiznala serveru Plus 7 Barbara.

Lékaři nakonec zpěvačce diagnostikovali akutní zápal pankreatu a musela být v kritickém stavu hospitalizovaná v místní nemocnici.

V tuto chvíli se její stav zdá být stabilizovaný. Aby však situaci měla nadále pod kontrolou, musí být pod stálým lékařským dohledem a brát příslušné léky. To je však pro ni problém, protože Spojené státy americké jsou známé svou asociální politikou zdravotního pojištění, kdy je úroveň lékařské péče přímoúměrná množství peněz, které je pacient schopen vydat.

„Nemám na to,“ přiznala Barbara slovenskému serveru Čas.sk a tak je klidně možné, že se právě kvůli zdravotním obtížím nakonec bude muset vrátit na rodné Slovensko.

Fotogalerie
5 fotografií