V 90. letech tvořili nezapomenutelné duo, jehož hity zněly na všech diskotékách a večírcích. Zatímco se Barbara Haščáková po čase odpojila a odstěhovala do Ameriky, kde se snažila prosadit jako sólová zpěvačka, DJ Erik zůstal na rodném Slovensku.

I přes velkou vzdálenost spolu zůstali v kontaktu. „S Barbarou (pro mě to byla vždy Babka nebo Babulka) jsem byl v kontaktu – rozčilovali jsme se nad tím, že jsme na plakátě na koncert Maduaru, kterého se nezúčastníme, stěžovala si mi na bláznivou fanynku, která na sociálních sítích vytváří její falešné profily, posílal jsem jí občas videa z akcí, kde fanoušci zpívali naše písně, občas jsem jí poslal fotky mé dcery, ze které měla velkou radost, nebo jsme jí s Elou na narozeniny do videa zpívali Happy Birthday,“ svěřil se na sociální síti Erik Aresta. 

„Tu smutnou zprávu jsem se dozvěděl až z médií a její odchod je pro mě stejný šok jako pro vás. Akorát nejsem člověk, který by to chtěl nebo potřeboval sdílet veřejně. Proto jste na mém facebooku ani instagramu neviděli žádný příspěvek,“ vysvětlil DJ, proč až doteď po smrti své kolegyně mlčel.

„Babka byla a bude součástí mého života, jsem a budu jí navždy vděčný za krásné roky krátké, ale o to intenzivnější kariéry. Bez ní bych ani nebyl tam, kde jsem, a bez ní bych nemohl teď pravidelně vystupovat a těšit se i po 30 letech z vaší přízně.  A Barborka bude se mnou a s Ivankou stále na každém našem vystoupení, které ještě absolvujeme. Takže, Babka, děkuji,“ dodal ve svém vyjádření hudebník. 

Zprávu o smrti zpěvačky světu oznámil její bratr, rodina si s oznámením dala na čas několik dní, než tragickou událost zpracovala v soukromí. 

Video
Video se připravuje ...

Babišova vláda za covidu vyhodila miliardy! Dům Grosse na prodej a extrémní mrazy v Česku. Bára Horáková, Lukáš Červený, TV Barrandov

Fotogalerie
17 fotografií