Všechny tři krásky českého showbyznysu trávily slunečné nedělní dopoledne se svými ratolestmi na zahradě. Dětičky se opalovaly, koupaly a jejich mámy byly nadmíru spokojené. Pak ale přišla silná bouře a začalo rodeo.

Krainové ulítla střecha

"Dnes to vypadalo na krásný ničím nerušený den. Ráno bazén, koupačka, děti mlsaly borůvky, kámoši kuře na grilu. Odpoledne zběsilý útěk před apokalypsou, kamarádi u bazénu bez proudu, my bez nových levandulí a kusu střechy," popsala Simona Krainová škody na majetku, které způsobila bouře. 

Střecha však nebyla jedinou zničenou věcí. "Při útěku domů jsem nechala mojí novou kabelku na zahradě. Teď ji mám s třemi litry vody navíc. Báječná koupačka dokladů, pasu, peněženky a spol. Doufám, že vy, které zastihla tato báječná letní bouře, žijete ve zdraví. Létu zdar!" doplnila s nadhledem Krainová.

Martině Gavriely vítr málem odnesl syna

"Toník dnes lítal!! To takhle sedíte a najednou fuuuu dítě i s židlí uletělo. Byl to mazec a hned po něm nám lítala po vesnici velká trampolína," pochlubila se Gavriely s neobvyklým zážitkem. Moderátorka pak zůstala ještě několik hodin bez elektriky, a tak se snoubencem Marcusem Tranem mohla vyrábět další děti, pro jistotu, že jedno jí příště skutečně ulétne.

Na zahradě Evy Decastelo létaly stromy

"Návrat z večeře s dětmi byl opravdu nečekaný. Vyvrácený strom přes celou zahradu přes pískoviště. Ještě, že jsme nebyli doma. No nic, zítra se bude řezat a uklízet," smutní na sociální síti moderátorka Eva Decastelo. Padlý strom jí poničil i pěstovaná rajčata.

Fotogalerie
11 fotografií