Před několika měsíci Rychtář svou exmanželku Darinu napadl tak brutálně, že měla obličej samou modřinu. Tehdy ho udala na policii a rozběhla tak kolotoč soudních líčení. Rychtář byl za to obžalován z trestného činu ublížení na zdraví.

Dnes soud Rychtáře označil za vinného a dal udělil mu trest deseti měsíců s podmínečným odkladem na jeden rok. Navíc musí své manželce zaplatit odškodné.

Darina Nová je s rozsudkem velmi spokojená. „Nešlo mi o to dostat ho za mříže, ale dát najevo, že nikdo by se neměl bát ozvat se, když je mu ubližováno,“ řekla Super.cz Rychářova exmanželka s tím, že se domnívá, že Rychtář se proti rozsudku hodlá odvolat.

Rychtář už je tak jednou nohou téměř v kriminálu. Stačí jedno provinění proti zákonu a jde sedět. K tomu nemá Rychtář při své vznětlivé povaze rozhodně daleko.

Kromě tohoto trestního činu, má milenec Bartošové na krku ještě několik dalších žalob z trestných činů vyhrožování, kterého se dopustil údajně na exmanželce Darině, její kamarádce a právničce. Je tedy možné, že Iveta bude zanedlouho vídat svého ochránce pouze ve vězení.  

Fotogalerie
6 fotografií