K těhotné milence Josefa Kokty (55) se v posledních dnech obrací štěstí zády. Před pár dny se Ornella zhroutila z psychického vyčerpání, jež způsobila žaloba na její osobu, podaná manželkou Kokty Gábinou Partyšovou. A právě tento kolaps ji připravil o vysněný kšeft. Ornella měla spolu s Patrikem Hezuckým moderovat finálový večer soutěže Miss Junior. Ředitelka soutěže krásy Kateřina Hamrová se rozhodla slečnu Ornellu moderováním večera nezatěžovat.

„Potřebuje klid pro sebe a dítě, a ačkoli už byly vytištěny pozvánky a plakáty s jejím jménem, nevezmu si na svědomí riziko, že by mohla zkolabovat přímo na jevišti. Já si opravdu nemohu dovolit sebemenší komplikace a nechci na sebe ani brát riziko, že se Ornelle něco stane během večera,“ řekla Hamrová.

Nastávající maminka tak rázem přišla o lukrativní kšeft. „Přesnou sumu neprozradím, ale mohu potvrdit, že šlo o šestimístné číslo. Na druhou stranu žádná suma nevyváží zdraví dítěte a matky,“prozradila Hamrová, která Ornelle i miminku přeje pevné zdraví.

Fotogalerie
5 fotografií