Mezi Kateřinou Šlégrovou a Lucii Královou panuje tuhý boj a jak se zdá, tak tato bitva jen tak neskončí. Exmanželka olympijského vítěze se obula do missky, že odtahuje Šlégra od jeho vlastní dcery. Svými city a náladami se tedy svěřila na sociální síti.

"Ještě pochopím, kdyz se někomu podaří odtáhnout tátu od rodiny, že je na to hrdý....Ale už nechápu, když je hrdý na to, že odloučí dceru od táty a jde jak se říká přes mrtvoly a u téhle paní je to doslova," napsala Šlégrová na svůj facebookový profil.

Bývalý hokejista se prý na popud své současné přítelkyně odloučil od své vlastní dcery a nezná se k ní. Podle Šlégrové prý dělá tátu ve své nové rodině. Králová má totiž vlastní dva syny a Šlégr jí určitě s výchovou pomáhá, jak to jen jde a tudíž nemá čas na Jessicu. "Je fajn, že kluci mají nového tátu a moje dcera s ním nemůže ani mluvit..To vážně nevím jak nazvat," dodala zklamaná šlegrová na Facebooku.

Z Kateřiny Šlégrové a Lucie Králové přítelkyně asi nikdy nebudou. Otázkou je,  kam až tato slovní přestřelka, do níž už jsou zataženy děti, povede.

Fotogalerie
5 fotografií