Tato urážlivá slova třináctileté Jessice určitě sebevědomí nezvedla. Naopak. Pro dívku v jejím věku je to akorát o další komplex víc.

"Říct takhle malé holce do očí, že je ošklivá, je neuvážený krok. Jessinka odmala chodí na krasobruslení, takže má neuvěřitelně vysportovanou postavu a má velmi zajímavý obličej. Pokud o ní v nějaké modelingové agentuře budou mít zájem, tak určitě nebudu proti," řekla Blesk.cz matka Jessi Kateřina Šlégrová.

Proč Lucie tohle řekla? "Nemohu uvěřit vlastním uším nebo očím, to co Jessica tvrdí. Je to pro mě politováníhodně a dál to nechci komentovat," sdělila Blesk.cz Králová, která už víc jak rok s Jiřím Šlégrem a svými syny žije ve společné domácnosti.

Přitom Jessica má se svým otcem velmi dobrý vztah. Letos společně strávili dovolenou v Turecku, a pak ještě čtyři dny na Olympiádě v Londýně. "Mohu potvrdit, že Jirka je skvělý táta a o Jessi se výborně stará," tvrdí Kateřina. Ta je s Jiřím v rozvodovém řízení. "Soud zatím rozhodl o výši měsíčního výživného na dceru. S výživném pro mě a majetkovým vyrovnáním je to běh na dlouhou trať," míní Šlégrová.

Fotogalerie
11 fotografií