Hanychová už se svým nevěrným snoubencem nechce mít nic společného. Rozhodla se, že se zbaví i psa Bacia, kterého si spolu koupili.

"Za odvoz daruji výmarského ohaře, jemu jeden rok a je milý a poslusný. Jen do dobré rodiny se zahradou. Kontakt je info@agatafashion.cz," napsala dnes na svůj facebookový profil.

Modelka je prostě nepoučitelná. Je to už několikátý pes, který odnesl Agátiny problémy.

Odstěhovala se od nevěrného Dopity

Rebelka chtěla nejspíš utéct od veškerého humbuku, který se teď kolem Dopity děje a tak sbalila věci a i s ročním synem Kryšpínem odjela na chalupu do Orlických hor. Podle deníku Aha! se Agáta nechce k celé nepříjemné události vůbec vyjadřovat. „Zeptejte se jeho. Kde je? To nevím,“ odsekává modelka podrázděně na otázky ohledně trestního oznámení na Mirka.

Na chalupu, kde se nyní Hanychová snaží setřást veškerý stres ze sebe, nesmí údajně Dopita vstoupit. Ten, jak se zdá, si ale s celou situací nedělá žádné vrásky. „Agáta je s Kryšpínem na chatě, to je pravda. Mezi námi je ale vše v pořádku,“snaží se Mirek vysvětlit, jak se věci mají. Jenom čas ukáže, jestli má Mirek pravdu, či se jejich vztah pomalu blíží do záhuby.

Fotogalerie
5 fotografií