Kontroverzní rebelka Agáta Hanychová už nějaký ten pátek randí s hráčem amerického fotbalu, Mirkem Dopitou. Po několika nevydařených vztazích a úletech, se Agáta po jeho boku usadila, zasnoubila se a porodila svého prvního potomka Kryšpína (1). Fakt, že spolu mají dítě, ale Mirkovi nijak nebrání v nevěrných záletech. Poté, co ho Blesk nachytal, jak utíká z domu jisté slečny, sundala Agáta zásnubní prstýnek.

Nevěru modelka Dopitovi sice odpustila, ale prstýnek stále nenosí. A jak Agáta na Dopitu před časem se svatbou tlačila, teď se jí snaží vyhnout velkým obloukem. „Nemyslím si, že je na to pravý čas i po tom všem, co se s Mirkem stalo. Nechtěla bych být teď hned jeho ženou,“ svěřila se Hanychová pro iDnes.cz.

A nejenom Dopitova nevěra pošramotila vztah a naděje na harmonické manželství. Na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, Dopita údajně napadl třicetiletého Lukáš M.a násilím mu odcizil fotoaparát, ze kterého byla vyndána paměťová karta. Kvůli tomu, stane Mirek zhruba za měsíc před soudem, a pokud bude za loupež odsouzen, hrozí mu od 2 až 10 let vězení.

Zdá se, že Agáta už pochopila, že ne všechny pohádky, mají dobrý konec.  

Fotogalerie
3 fotografie