Hanychová už plánovala, že vánoční svátky oslaví se synem Kryšpínem (1) a snoubencem Mirkem Dopitou (28) v novém domě v pražském Suchdole. Údajný podvod realitky jí ale udělal čáru přes rozpočet. Modelka vysolila miliony za stavební pozemek o rozloze 800 metrů čtverečních, na kterém ale paradoxně stavět nemůže.

„Podvedla nás realitka. Prodala mi pozemek, na němž je stavební uzávěra,“ svěřila se Blesku Hanychová s tím, že nyní bude muset čekat na stavební povolení minimálně rok.

Dům nebude

„Měla jsem advokáta, aby mi kontroloval smlouvy, ale byla jsem bohužel domluvená jen ústně a neměla jsem to na papíře. Tak je mi to stejně k ničemu,“ vyčítá si modelka. Teď musela změnit všechny své plány.

Smolné období

Vily v Statenicích u Prahy, kde se stalo několik neštěstí, se Hanychová jen tak nezbaví. „Na barák jsem už měla sehnané nájemníky. Chtěla jsem se na tři měsíce nastěhovat k mámě, než se nový dům postaví, ale o tom si můžu nechat akorát zdát. Mně se teď hodně daří,“ povzdychla si Agáta.

Jako by už problémů neměla i tak nad hlavu. Má na krku trestní oznámení pro pomluvu a její snoubenec Mirek Dopita (28) čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže a vznáší se nad ním hrozba až deseti let za mřížemi kvůli incidentu na karlovarském filmovém festivalu.

Fotogalerie
7 fotografií