Josef Kokta nevyvrací, že by Ornella nebyla přes rok jeho občasná souložnice. „Pokud je těhotná, jak tvrdí, budu také řádně platit alimenty,“ řekl Blesku dokonce Kokta. Má to ale jedno velké ALE!

„Přestože je dítě dar, nerad bych se kvůli úletu staral na stará kolena o dítě, které nebude zdravé,“ prohlásil. A na vysvětlenou dodal, že bral silné prášky na dnu, které mohou dítě i po půl roce po jejich vysazení geneticky poškodit.

„Proto jsem Ornelle říkal, že by se to dítě – pokud je to tedy moje, to pořád nikdo neví – nemělo vůbec narodit,“ svěřil Kokta. Byla u toho prý i Ornellina matka. „Té jsem navíc říkal, že dítě zkazí holce život. Mohla by studovat a dál se rozvíjet, takhle bude upoutána k miminu, které opravdu nemusí být zdravé.“

Ornella: Plod je v pořádku

O Ornellu pečuje porodník Ročárek, který ji před devatenácti lety rodil. „Plodová voda je čistá, pupečník v pořádku, zatím nic nehrozí,“ svěřila nastávající maminka včera Blesku. Lékař také přišel s překvapivým zjištěním, že děťátko Kokta a Ornella nepočali na karlovarském filmovém festivalu, ale o něco dřív. Ornella je podle něho už v devátém týdnu těhotenství!

Kokta: Bylo to jenom o posteli

Kokta zdůrazňuje, že manželku Gábinu a syna Kristiána za nic na světě neopustí. „To je moje rodina, kterou miluji. S Ornellou jsem jen spal. Nic jsme neplánovali,“ svěřuje Kokta s tím, že vůbec nechápe, proč Ornella se svou matkou pustila vše do světa. „Opravdu to bylo jenom o posteli, ani na výlety jsme spolu nejezdili, nic, nechápu je! A pokud se chtějí mstít, tak ať se mstí mně, nikoli mé ženě, která za nic nemůže a nikomu nic neudělala,“ pokračuje Kokta.

Ornella: Byla to láska

Nebylo to jen o posteli, kontruje Ornella. Od Kokty prý dostala na šest tisíc milostných esemesek, ve kterých ji nazývá „lásečkou“ a „miláčkem“.

Gábina: Podvedená jsem já

Co na to říká Gábina? O Ornelle prý věděla celou dobu. Z klidu ji nevyvedlo ani zjištění, že Ornella je s Pepou možná těhotná. „Co mě ale nadzdvihlo ze židle, je její absolutní nediskrétnost a že se pouští do mě. Proč to dělá? Když to tak vezmu, podvedená, tedy ublížená, mohu být jenom já, nikoli ona,“ řekla Blesku včera Partyšová.

„Je mi Ornelly líto. Chová se tak, že se k ní snad už v životě nepřiblíží žádný chlap, protože se bude bát. Ona totiž tím medializováním celé věci neubližuje jen mé a Gábinině rodině, ale především sobě,“ uzavřel Kokta.

Ornella přešla do útoku. Na Partyšovou podá tresní oznámení

„Případný negativní mediální obraz si dělá paní Partyšová sama. To ona tvrdí, že nejsem v jiném stavu a že dítě není Pepy a navíc mě hrubě uráží,“ brání se Ornella. „Ničí mě, že je jako žena vůbec schopná takových útoků na těhotnou,“ dodává studentka. Výroky Gábiny Partyšové ji prý nervují a považuje je ve svém požehnaném stavu za amorální. Ornella vůbec nečekala, že její prohlášení o dítěti ze vztahu s Josefem Koktou, spustí takovou lavinu. Vycházela z toho, že manželství Kokty a Partyšové je v troskách.

Fotogalerie
7 fotografií