Sádra na obou rukou herečku totálně vyřadila z provozu a slavná Pyšná princezna se stala závislou na ošetřovatelce, která za ní docházela několikrát za den. Teď už herečka konečně může zvednout i telefon.

„Ulevilo se mi. Jsem moc šťastná, že je to opravdu mnohem lepší. Vytrpěla jsem si skutečně dost,“ řekla včera Blesku Vránová veselým hlasem. Měla výbornou náladu: „Za chvilku budu zdravá! Nebylo to příjemné, ale rozhodně jsem nebyla psychicky na dně, jak se psalo,“ zdůraznila ještě herečka. Ta tak může v červenci v klidu oslavit osmdesáté narozeniny. A to jí ještě před dvěma týdny připadalo jako zcela nemožné.

Vránová se dokonce cítí tak dobře, že v úterý opět nastoupila na plac a točí dál primácký seriál Obchoďák, kde má jednu z hlavních rolí. Ruce má sice stále v sádře, zranění se ale přizpůsobila scéna a díky zručnému kameramanovi divák nic nepozná. Jestli bude dál točit, ale nezáleží na ní. Zraněná je i její seriálová dcera Bára Munzarová. Ta se před týdnem s milencem Martinem Trnavským vysekala na motorce a musela podstoupit těžkou operaci. „Já bych točila moc ráda a s chutí. Teď to ale záleží na Báře Munzarové, jestli ta bude zdravá,“ sdělila Vránová

Fotogalerie
9 fotografií