Po čtrnáctidenní dovolené, kterou si Alena se svými syny Louisem Thomasem a Davidem Lee udělala v Čechách, dnes v půl druhé odpoledne odletěla domů do italského Turína. Pobyt u svých rodičů si naplánovala v době, kdy její manžel Gigi Buffon chytá za Itálii na fotbalovém Euru 2012. Šeredová fotbal sledovala nejenom doma u televize, ale v místě šampionátu. Když naposledy hrála italská reprezentace, tak zajela přímo na místo konání, aby byla svému muži co nejblíž.

A na zápasy bude i nadále dojíždět. "Dokud Itálie nevypadne, bude Alena na každém zápasu," řekla Blesk.cz modelčina blízká kamarádka.

Domů se modelka vracela se třemi velkými kufry a dvěma příručními. Vzhledem k tomu, jak dlouho postávala u odbavovací přepážky, je jasné, že její bagáž nevážila povolených 15 kilo na osobu. Ale stačilo použít krapet ženských zbraní - vtípky, úsměv, mrknutí okem a kufry putovaly do letadla. Aniž by Alena musela vytáhnout korunu ze své peněženky. Jistě stejně značkové jako její pletená kabela značky Prada za víc jak 50 tisíc korun (2100 eur). To džíny a triko z Replay doplněné converskami dohromady tolik nestáli.

Ani malí Buffoni nebyli levně oblečeni. Zatímco mladší David měl tenisky od Armaniho, Louis vsadil na Pumu.

Fotogalerie
14 fotografií