Na chodbě před soudní síní se Veronika Řepková postavila ke svědkům, kteří přišli podpořit její mámu Renátu, daleko od táty. Otec Veroniky, fotbalista Tomáš Řepka, sice dosáhl svého – jeho manželství bylo po osmnácti letech v úterý krátce před šestou hodinou večerní rozvedeno, přišel však o dceru.

Ta mu při vstupu do soudní síně řekla „Ahoj“, víc už spolu nepromluvili. Nemůže tátovi zapomenout, že si před třemi lety začal s modelkou Vlaďkou Erbovou a maminku opustil. Když výpověď dokončila, na Tomáše se ani nepodívala. Zamířila přímo k příteli své matky Václavu Vokálovi a otci ukázala záda. Právník paní Renáty uvedl, že se Řepková bude odvolávat. Zřejmě není spokojena s tím, jak soud dopadl.

Vypovídala Řepkova dcera, svědčila proti otci

 

K soudu Řepkova dcera Veronika dorazila poprvé. Se svým otcem nemluví od doby, kdy začal chodit s Vlaďkou Erbovou. Doslova modelku nemůže vystát a už několikrát se o ní vyjádřila velmi nevhodně. Naposledy ji nazvala jako cikánskou nádheru. "Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru!!" Napsala Veronika Řepková v únoru na svůj Facebook.

 

Veroniku k soudu přivezl přítel Renáty Václav Vokál. S otcem se Veronika při příchodu pouze pozdravila. Řepka tak seděl sám opodál a čekal, až si jej soudkyně zavolá zpět do síně. K výslechu přišla i matka Řepkové, Marcela Přibylová.

 

Řepka chtěl mít rozvod už rychle za sebou. Původně si myslel, že to stihne do porodu své nynější partnerky Vlaďky. Společný syn Markus se jim narodil 19. března.

 

Ani jeden z manželů k soudu už nemusel, jelikož oba vypovídali. Jenže pravděpodobně kvůli výslechu dcery Veroniky chtěl být v soudní síni její otec Tomáš Řepka. Výpověď Veroniky byla zřejmě klíčová a hlavně velmi emotivní. A i její odchod od soudu musel být pro Řepku bolestivý. Otočila se k němu totiž zády.

Fotogalerie
10 fotografií