Když se Martina loni objevila na úvodní straně časopisu pro homosexuální komunitu The Advocate, titulek hlásal: Nikdy nevypadala lépe. Uběhl rok a toto heslo zůstává stále aktuální. Po boku profesionálního tanečníka Tonyho Dovolaniho rozhodně na pětapadesát let nevypadá. I když těžko říct, jak moc si s fotkou pohráli grafici.

Každopádně Navrátilová již odpověděla na otázku, kterou řešila skoro celá Amerika – tedy jestli oblékne šaty, které nikdy moc nenosila, nebo bude tančit v kalhotách. Rozhlasový moderátor Howard Stern se chtěl dokonce vsadit, že to budou kalhoty... „Slyšela jsem, že můj oblíbený chlapík z rádia Howard si láme hlavu s tím, co si obléknu. Howarde, čekej neočekávané!“ komentovala spekulace na Twitteru.

Podpatky neobuje

Od 19. března se tak američtí diváci mohou těšit na Martinu Navrátilovou v šatech, nicméně boty na vysokých podpatcích neobuje. „Mám artritický palec od toho, jak jsem jako malá hrála hodně fotbal. Na vysokých jehlách to bolí, ale lidé z televize mi řekli, že je nebudu muset nosit,“ vysvětlovala Martina.

A jak vnímá svou účast v soutěži? „Zaslechla jsem, že nás podceňují. Už to bude nějaká doba, kdy jsem byla naposled podceňovaná, ale v pohodě,“ vzkázala fanouškům přes sociální síť Twitter.

Kdo je taneční partner Martiny Tony Dovolani (38)?

● rodák z kosovské Prištiny

● v 15 letech jeho rodina emigrovala do USA

● od tří let dělal folklorní tance

● studoval taneční akademii Freda Astaira

● čeká ho již 13. série soutěže (vedl např. herečku Jane Seymour), dvakrát skončil třetí

● učil tančit i herečku Jennifer Lopez

Fotogalerie
6 fotografií