Na trénink má vítězka devětapadesáti grandslamových titulů ještě téměř dva týdny. Americká verze populární soutěže, která je v Česku známá jako StarDance, začíná 19. března. Vzhledem k fóbii Navrátilové z tance se však dá čekat, že jí po tvrdém drilu úsměv lehce zhořkne.

„Je to jedna z mých nejhorších vzpomínek. Když mě ve 14 letech mamka oblékla do šatů, připadala jsem si úplně mimo,“ vzpomínala Martina při oznámení sestavy hvězd pro aktuální sezonu. Nakonec se ale rozhodla strach překonat – tak jak to již udělala s létáním či potápěním. „Musím to také zdolat a Tony mi s tím pomůže,“ plánuje tenistka.

Martinu je fajn koučovat, tvrdí její tanečník

Dobře ví, co říká. Její taneční partner kosovského původu Dovolani má za sebou dvanáct sérií soutěže a dvě partnerky dotáhl až ke třetímu místu.

„Jsem opravdu nadšený, protože poprvé mohu pracovat se sportovkyní. Martinu je snadné koučovat, dobře se vede. Snad všechny překvapíme,“ doufá profesionální tanečník, jehož rukama prošla i herečka Jennifer Lopez.

Ačkoliv soutěž ještě nezačala, účast Navrátilové už vzbuzuje v zámoří velkou pozornost. „Co si Martina Navrátilová oblékne v Dancing with the Stars? Šaty to nebudou! Vsadím se, že bude mít kalhoty,“ prohlásil ve své show rozhlasový moderátor Howard Stern.

Fotogalerie
8 fotografií