Ke guláši se samozřejmě pilo pivo a přišlo i na štamprli vodky, kterou má Lucie, když už si dá panáka, nejraději. A u stolu seděl i fotograf Ondřej Pýcha, který s Arakainem a Lucií připravoval fotky na turné, které startuje v březnu. „Odjakživa jsem zvyklá děkovat všem, kdo byl pro mě v kariéře důležitý a Arakain patří mezi ty úplně první. Zpívat s nimi je pro mě čest. Na začátku kariéry jsem s nimi prožila dva báječné roky a pak se s nimi vídala při každé výjimečné příležitosti, a ta letošní je pro mě nejvýjimečnější,“ míní Bílá.

„Díky téhle kapele jsem byla už od začátku své kariéry černobílá. Začínala jsem v jednu chvíli na dvou jevištích. Na jednom v šatičkách a v neposlušných teniskách, na tom druhém v kůži a řetězech s písničkou Satanika,“ pokračuje Bílá, která si prý z obojího vzala to nej a vydala se středem. „A v tom středu mě čekala nádherná cesta ozdobena 14 Slavíky. Arakainu patří můj dík,“ zdůrazňuje Lucie, která si pro focení s metalovou kapelou opět vlezla do kůže, kožených minišatů a bundy. „První koženou bundu jsem navlékla v 18 letech a od té doby se ke koženým bundám ráda vracím, takže jich mám doma už úctyhodnou sbírku,“ svěřuje Lucie a chlubí se svým nápadem: „ Na každém z koncertů vylosuji jednoho fanouška Arakainu a dám mu bundu jako dárek. A současně s ní i DVD našeho společného koncertu z pražského Edenu a ještě podepsanou fotku, kterou teď tady s Ondřejem Pýchou děláme.“

Lucie se na útěk k metalu prostě těší. „Je to pro mě zase něco nového, něco, co jistě potěší i mé fandy. Mám ráda barevnost a tak je pro mě skok z kostelů do rockových sálů příjemná změna,“ konstatuje Bílá.

Fotogalerie
6 fotografií