Filmoví producenti však dobře ví, co na diváka platí, a tak se ho snaží nalákat i jemnou erotikou. Hlavní roli ve smyslném videu hraje sprchující se kostarická modelka Mary Coronado, se kterou jeden čas randil i slovenský zpěvák Peter Nagy.

Exotická kráska se ve filmu představí ve vedlejší roli a během natáčení se stala skvělou kamarádkou české zpěvačky a příležitostné herečky Vondráčkové.

V novém českém filmu Labyrint, který vstoupil do kin 12. ledna, bloudí podzemím společně s Lucií Vondráčkovou, Martinem Zbrožkem a Janem Zadražilem. Tak jako všichni ostatní je ve snímku umazaná, zablácená, vystrašená. Pro Blesk magazín ale exotická kráska z Kostariky Mary Coronado zapózovala v prostředí o poznání smyslnějším, než jsou temné chodby pod povrchem.

Mary má nádhernou postavu
Autor: Foto: Jan Tůma

Pro exotickou krásku, která se do Česka provdala, je Labyrint první velkou filmovou rolí. Rozhodně to ale nebyla první zkušenost před kamerou – natočila řadu reklam pro české i zahraniční firmy, vidět jsme ji také mohli v klipu skupiny Monkey Business. „Mary mi připomíná Jennifer Lopez,“ říká na její adresu Lucie Vondráčková. Během natáčení se hodně sblížily. „Díky tomu, že Lucka umí španělsky, jsme spolu hodně mluvily. Navíc mám stejně jako ona ráda hudbu a tanec, takže těch společných témat jsme měly skutečně hodně,“ říká Coronado, kterou si režisér snímku Tomáš Houška vyhlédl v castingové agentuře.

První byla Lucie „Nejprve jsem do filmu obsadil Lucii Vondráčkovou, která mi doporučila Honzu Zadražila, který ve snímku hraje jejího expřítele. Následně jsem do role sklepního statika obsadil Martina Zbrožka. Nejdéle a nejsložitěji jsem hledal představitelku filmové Kairy. Pátral jsem v Česku i zahraničí, protože jsem měl jasnou představu o tom, co to má být za slečnu,“ vzpomíná režisér. Když pak zahlédl fotku Mary Coronado a následně ji viděl na zkouškách, bylo rozhodnuto.

Mary je sexy exotickou kráskou
Autor: Foto: Jan Tůma

Mimochodem, v jednom požadavku ale musel ustoupit. Zatímco hledal slečnu, objevil mladou paní. Mary Coronado už totiž tou dobou byla vdanou paní, jejím vyvoleným se stal Michal Kopřiva. Drsné natáčení Děj filmu je zasazen do pražského podzemí, kam jde čtveřice hrdinů hledat legendární katakomby. Během pátrání se ale ztratí a začíná boj o holé přežití. Samotné natáčení tak dramatické sice nebylo, nicméně vzpomínky herců zalité sluncem nejsou. A nejen proto, že většinu času strávili v naprosté tmě.

„Bylo to fyzicky hodně náročné, během 14 dnů, kdy jsem většinu času strávila v podzemí, jsem zhubla 5 kilo,“ říká Lucie Vondráčková. „Z těch podzemních scén jsem měla velké obavy a věřte mi, že natáčet tam, kde jediné světlo vychází z našich čelovek, moc příjemné není. Nejtěžší ale bylo, když jsme tam byli několik hodin schoulení v úzkých, nízkých a hlubokých katakombách znojemského podzemí,“ doplňuje Coronado.

Když zmiňuje Znojmo, není to její chyba – ač je děj zasazen do Prahy, natáčelo se na Moravě. Náladu všem zlepšoval především Martin Zbrožek. „Díky němu jsme se ani chvíli nenudili, od začátku nás bavil, má neuvěřitelný smysl pro humor,“ dodává kostarická modelka a nyní i herečka.

Fotogalerie
13 fotografií