Aktuální ročník charitativního Bazaru, který pořádají herečky Tatiana Vilhelmová s Aňou Geislerovou, představí svým příznivcům několik novinek. Tou nejzajímavější je Polepšovna mazlíčků. Prostřednictvím poradkyně na partnerské vztahy si zde mohou zoufalé manželky nechat napravit nevěrné manžely.

„Žena manžela odevzdá do Polepšovny a za několik minut si ho vyzvedne úplně nového,“ řekl Blesku Peter Serge Butko, který akci spoluorganizuje. Po víkendu, během něhož se budou prodávat věci, které darovala široká veřejnost a sponzoři, se uskuteční závěrečný večírek v Lucerna music baru. Tam kromě jiných vystoupí i Vojta Dyk, s nímž Vilhelmová několik měsíců žije, a kvůli kterému se rozvádí s producentem Pavlem Čechákem. „Vojta vystupuje na Bazaru pravidelně, není za tím žádná protekce,“ smál se jeden z pořadatelů.

Kromě Polepšovny a prodeje darovaných předmětů, je připravena i zpovědnice Oldřicha Kaisera. Zde si mohou lidé popovídat s populárním hercem, kterého poslední dobou provází jeden alkoholový exces za druhým. Vzhledem k jeho nezodpovědnosti si ale nikdo není jistý jeho dodržením slibu. „Nevíme, zda dorazí, ale věříme, že ano,“ svěřila se jedna z brigádnic, které pomáhají vybírat darované věci.

Fotogalerie
8 fotografií