I když od sebe herečky na afterparty dělily pouhé dva metry, obě dělaly, že tam ta druhá není. Aňa, která na přehlídce poprvé předvedla svou kolekci oblečení, jež navrhla pro Pietro Filipi, stála v obležení sestry Ester a maminky.

Táňa popíjela červené víno s kamarádkou, která jí na show doprovodila a se svým mladším milencem Vojtou Dykem (25). Ten přišel až na večírek.

Dříve nerozlučné kamarádky a pařmenky se prostě a jednoduše ignorovaly. Důvodem jejich odcizení a nevraživosti je podle našeho zdroje právě Dyk.

"Od té doby, co je Táňa s Vojtou, tak myslí, jak to slušně říct, rozkrokem. Všechna práce je pro ní problém. Poslední kapkou pro Aňu bylo, že kašle na jejich společný projekt Vánoční bazar v Mokré čtvrti, který se od 17. do 19. prosince opět uskuteční v pražském Divadle Disk. Zatímco Aňa se snaží ho co nejvíc propagovat, Táňa se jen drží svého Dyka," řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj.

Geislerová se pokoušela s Vilhelmovou promluvit, ale ta jako kdyby neviděla neslyšela, a ještě víc se upnula na svého milence.

Když jsme se Ani na party po módní show v Obecním domě pokoušeli zeptat, co se mezi ní a Tatianou stalo, jen s úsměvem prohodila: "Bez komentáře." To Vilhelmová s Dykem se jakémukoliv kontaktu s médii vyhýbali, ale o to víc se věnovali červenému vínu.

Fotogalerie
8 fotografií