Kocurová se po delší době opět ukázala ve společnosti ve čtvrtek na charitativní akci spojené s hraním počítačových her. Radce to v tygrovaných šatech velmi slušelo, ale o soukromí se moc bavit nechtěla. Na otázku, kdy bude svatba, jen odpověděla, že bude. „S Tomášem to plánujeme, ale na kdy, to vám nepovím,“ reagovala.

Když došlo na téma Vánoce, Radka posmutněla. „Tentokrát nebudeme o Vánocích s Tomášem spolu, ale budu se svou maminkou, protože nám zemřel tatínek. Chci být s ní a Tomáš bude zase se svými rodiči,“ vysvětlila Kocurová.

Video
Video se připravuje ...

Radka s Tomášem stráví Vánoce odděleně Jan Jedlička

Na rok 2011 nebude vzpomínat v dobrém. Hned na jeho začátku přišla o otce, který bojoval přes dva roky s vážnými zdravotními problémy. „Prošel těžkou nemocí, byla jsem za ním denně v nemocnici.“ Smutné období se snažila Radka nahradit tím šťastnějším. Proto se s Tomášem rozhodli po devíti letech vztahu vzít a pořídit si děťátko.

Oba ohlásili zásnuby a na jaře se podařilo Radce otěhotnět. Všichni se těšili na nový přírůstek do rodiny. Jejich sny se ale rozplynuly koncem září, kdy v pátém měsíci těhotenství Radka potratila. Snad bude rok 2012 pro oba veselejší. Svatba a případný úspěch na fotbalovém EURO by mohly dát na letošní splíny zapomenout.

 

Fotogalerie
7 fotografií