Rosnička Radka Kocurová (30) už zřejmě překonala rodinnou tragédii, při níž přišla o očekávané dítě. Snoubenka fotbalisty Tomáše Rosického (31) včera naskočila do pracovního procesu. Po měsíčním zotavování se na diváky televize Nova při moderování předpovědi počasí snažila usmívat, jako kdyby se nic nestalo. „Radka na natáčení přijela v dobré náladě, byla odpočatá a usměvavá. Jsme rádi, že se vrátila opět do práce,“ svěřil se Blesku zdroj z televize Nova.

Modelka a moderátorka začátkem záři potratila své první dítě. Kráska byla již v pátém měsíci těhotenství, když o miminko přišla. „Žádáme veřejnost i média o ohleduplnost k celé rodině, kterou událost silně zasáhla,“ řekl ke ztrátě, která je postihla, Tomáš Rosický. Od té doby se snažil svoji snoubenku psychicky podporovat.

Až po necelých čtyřech týdnech se Kocurová odvážila vrátit na televizní obrazovky, kde za ni mezitím zaskakovali Karla Mráčková, Jana Adámková nebo Michal Jančařík. Ten ale už týden leží v nemocnici na kapačkách. Moderátora postihla těžká ledvinová kolika.

Fotogalerie
7 fotografií