Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Radka Kocurová na dně: Umřel jí táta!

Radka Kocurová při jednom ze svých focení
 (Autor: Blesk)
Autor: tuš, evak - 
3. února 2011
05:00

Poslední dva týdny by Radka Kocurová nejradši vymazala ze svého života. Zemřel jí otec a Radka jeho smrt nese velmi těžce. Nejvíc jí teď chybí objetí od jejího přítele Tomáše Rosického.

Modelka a rosnička Radka Kocurová (29) je na pokraji zhroucení. Před dvěma týdny přišla o svého tátu, který prohrál boj se zákeřnou nemocí. „Nezlobte se, nechci se k tomu vyjadřovat, je to pro mě velmi smutná záležitost,“ řekla Blesku Kocurová.

Strach o tátovo zdraví podle informací Blesku měla půvabná Kocurová již delší dobu. „Prošel těžkou nemocí, byla jsem za ním denně v nemocnici,“ přiznala před dvěma lety modelka, která se momentálně s úmrtím milované osoby vyrovnává jen velmi těžce.

Rosický Radku podporuje na dálku

Oporou se jí snaží být i její přítel, fotbalista Tomáš Rosický (30), ale bohužel jenom na dálku. V londýnském Arsenalu je sezona v plném proudu a on nesmí vynechat ani jeden zápas.

Radka patří mezi naše žádané modelky, přesto si ji už většina lidí vybaví spíš jako milou rosničku. Teď se však na čas budeme muset smířit s tím, že nikdy nemizící úsměv je nejspíš předstíraný.

nikola1234 ( 4. února 2011 23:12 )

BYCH JÁ PŘIŠLA PŘED TAK KRÁTKOU DOBOU O MAMINKU NEBO OTCE,TAK BYCH NEDŘEPĚLA U PC ALE NAD FOTKAMA ZESNULÉHO!!!!!!!!!!!!Radce držím palce,aby vše zvládla....

soorry ( 4. února 2011 15:03 )

To, že někomu zemře někdo blízký se děje každý den, jen ten člověk není znáná osoba, to si myslíte, že toho obyčejného člověka to nebolí, nebo co??? Mě to docela urážíí, taky mi zemřeli ti nejbližšíí-rodiče, partner, vím o čem to je. Vypořádat se s tím musí každý sám a ne novináři.

zlobit ( 3. února 2011 10:19 )

Přesně, kam jsme se to dostali, souhlasím. Něco pizitivního psát nemůžou, protože to nevyhledávají. To pro ně není "trhák".

pikbobek ( 3. února 2011 09:41 )

fakt neumí ten blesk o ničem pořádným psát,jen samé špatné zprávy ,to je život...Ale ten bulvár hnus.Blesk, Nova to je stejná branže jen píše a vysílá samé pí.....y.Hnus.CHudáčci novináři, není o čem psát,že ???Co takhle něco veselejšího.Pořád v novinách,televizi se píše o zlu a tragediích,to není něco lepšího.Radši to nečíst,nekupovat a nesledovat ty hnusné zprávy.Kam jsme se to dostali?,,nekupujte to a bude Vám lépe

sovicka75 ( 3. února 2011 09:30 )

být zlá nějak...ale toto není třeba medializovat. Mě maminka zemřela nečekaně před třemi týdny.Myslím, že by reportéři Blesku si měli najít jiné téma k psaní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa