"Se sexuálním půstem je konec. Nakoupila jsme si sexy prádlo, vezmu si ho na sebe a dám se manželovi jako dárek. Snad to s ním něco udělá," prozradila nám se smíchem Eva, kterou jsme přistihli v prodejně luxusního spodního prádla v nově otevřeném obchodním centru Lihovar v Říčanech. "Tady budu utrácet jen za sebe, protože vánoční dárky mám už dávno nakoupené," dodala maminka dvouletého syna Michaela a půlroční dcery Zuzanky.

Nálepková zase s milencem

To vnuci Václava Postráneckého neodolali hračkám. Nejvíc je zaujaly kouzelnické hry Pavla Kožíška. "No, tak je mi jasné, co mě následující dny čeká," smál se oblíbený herec. Světlana Nálepková s Adrianou Sobotovou doslova propadly šílenství v prodejně kabelek. "Kabelek není nikdy dost," tvrdí Nálepková, kterou doprovodil mladý milenec.

Na slavnostním openingu nechyběla Vendula Auš Svobodová s manželem Patrikem, Ivan Vyskočil s novou mladou kočičkou, čerstvá trojnásobná maminka Zdeňka Žádníková s dcerou Zuzankou nebo Libuška Vojtková s přítelem Ivanem a synem Matesem.

Fotogalerie
11 fotografií