Eva Decastelo slavila druhé narozeniny svého synka Míši, kterého má spolu s půlroční Zuzankou s novinářem a spisovatelem Reném. Na velké dětské párty byla přítomna i temperamentní Štěpánka, se kterou se René před několika lety rozvedl.

„Já s Evou nemám vůbec žádný problém. A ona se mnou taky ne. Dokonce spolu vycházíme tak dobře, že mi Eva půjde v prosinci za svědka!“ prohlásila Štěpánka Decastelo, která se minulý rok rozešla se synem Karla Vágnera, známým rybářem Jakubem.

„S mým současným přítelem Tomášem Kobesem jsme spolu jen dva měsíce a už mě stihnul požádat o ruku. Svatbu chystáme hned nadvakrát – jednu pouze ve dvou někde v zahraničí na pláži a druhou pro přátele a příbuzné. A právě tam bych uvítala, kdyby mi šla Eva za svědka. Moc mě potěšilo, že souhlasila!“ prozradila dobrodružně založená Štěpánka.

Reného bývalka zároveň uvedla, že jeho současné manželce Evě nedává žádné 'návody na použití'. „Kdysi jsme se s Rendou rozvedli proto, že jsme byli dva kohouti na jednom smetišti. Oba dva jsme byli příliš dominantní. Eva mu určitě vyhovuje svou povahou mnohem více. Milují se, a tak jsem si jistá, že jí žádné rady ohledně vztahu s Reném opravdu dávat nemusím," dodala Štěpánka, která se už za pár měsíců podruhé a snad naposledy provdá.

Fotogalerie
17 fotografií