Eva Decastelo bude za dva týdny moderovat finále soutěže Muž roku 2011 a jako taková si nemohla nechat ujít soustředění všech finalistů ve vesnici Myslovice u Klatov. Tam se sešla spolu s moderátorkou Kateřinou Kristelovou a modelkou Vlaďkou Erbovou.

Většinu svého času tráví Decastelo ve společnosti svého manžela, spisovatele Reného, a dvou společných ratolestí – dcery Zuzanky a syna Míši (2). Oba chlapy ovšem tentokrát nechala doma a užila si čistě dámskou jízdu!

První mejdan od porodu až do rána

A protože to bylo poprvé od letošního dubna, kdy se Eva trhla z dohledu svého manžela, jednalo se o párty ve velkém stylu. "Přijela jsem na statek do Myslovic se svou maminkou a dcerou Zuzankou. Večer jsme se s holkama pěkně odvázaly na diskotéce v Klatovech, byl to můj první pořádný mejdan od dubna, kdy jsem Zuzku porodila. Vydržela jsem pařit až do rána!" pochlubila se Decastelo.

Nutno dodat, že klatovským návštěvníkům tamějšího diskoklubu předvedla Eva pořádnou jízdu se vším všudy. Tančila totiž jako smyslů zbavená a užaslí finalisté soutěže Muž roku z ní nemohli spustit oči! Drobná moderátorka nakonec opustila diskotéku až kolem čtvrté ráno, o dceru se jí mezitím v penzionu - statku starala její matka.

Obě dvě se další den shodly, že si mezi dvanáctkou finalistů už našly svého tajného favorita, kterého zatím nechtějí prozradit. "Jeden z kluků se mi líbí určitě víc než ostatní a myslím, že by mohl finále vyhrát. Sama jsem ale zvědavá, jak to na finálovém večeru v Náchodě toho 26. srpna dopadne," svěřila se natěšená Eva.

Fotogalerie
22 fotografií