"Méně než padesát kilo jsem léta vážila, než jsem otěhotněla s Michálkem. Se dvěma dětmi to jde opravdu hodně rychle. Džíny, co jsem si nakoupila po porodu, Míši jsou mi velký a už se pomalu dostanu do džín číslo 26," prozradila Blesk.cz Eva, která je po dvou porodech štíhlá jako proutek.

Atraktivní maminka dvou dětí je se svou postavou natolik spokojená, že by klidně kývla na focení ve spodním prádle. "Nemám s tím problém, když bude dobrý fotograf a fotoshop, jdu do toho," směje se moderátorka, jež se po letech vrací k herectví. "Několik let jsem s Janem Krausem hrála v jeho hře Nahniličko, takže mi hraní není cizí. Připravujeme klubové představení, které chceme od září hrát. Víc ještě nemohu prozradit, vše je v jednání," tvrdí Decastelo.

Eva před dvěma týdny se svou tříměsíční dcerou Zuzankou nechyběla na vítání občánků na radnici Prahy 9. "Sice bydlíme v Řevnicích, ale trvalou adresu mám na Praze 9, takže jak Míša, tak Zuzanka jsou občany této části. Zatímco Zuzanka pospávala, Míša se chtěl s každým miminkem fotit a mazlit. Celý maminka," směje se moderátorka.

Fotogalerie
7 fotografií