Silná víra Hany Horecké v »čistou lásku mezi duchovními bytostmi« byla nejvíce cítit z povídky, kterou na začátku letošního roku poskytla zpívajícímu spisovateli Richardu Sacherovi. Ten se nakonec povídku Horecké rozhodl nevydat, Blesk ji ale získal. Týká se příhody, kdy se Haně porouchaly hodiny a ona si s tím nevěděla rady. Situaci se rozhodla vyřešit tak, že se obrátila na jasnovidku.

„Vrtalo mi to všechno v hlavě a rozhodla jsem se na hodiny zeptat své kamarádky a guru, jasnovidné ženy od Berouna. Dozvěděla jsem se, že mé hodiny do sebe nasály energii času. Skrze ty hodiny se mi otevírá moje karmická paměť a stávají se živým organismem, ve kterém sedí duch času. Jsou pro mne nesmírně cenné, protože do sebe vstřebaly nějakou informaci, která v nich vězí a byla uchována právě pro mne. Ony si jedou podle vlastních pravidel. Dostávají mne do hlubšího vědomí a chrání mne před negativní černou magií,“ vysvětlovala si zpěvačka poruchu svých hodin.

Posléze se Horecká v povídce zmiňuje o tom, že našla svého duchovního ochránce, anděla Aracheta, se kterým často rozmlouvala. „Rozhovory se svým duchovním průvodcem trávím několik hodin denně, učím se rozumět jeho řeči a dozvídám se neuvěřitelné věci. Například tajemství své karmy a svých minulých životů. Taky jsem se od něho dozvěděla, že mé hodiny mne chránily v uplynulých několika letech proti černé magii, kterou se mi zlí lidé snažili ovlivnit život z několika směrů a já jejich snahy na svém životě setsakra pociťovala. Ty hodiny mi prý zachránily život,“ svěřuje se zpěvačka skupiny Schovanky se svým hodinářským příběhem. Dále Horecká píše, že nyní bude »rozšiřovat energii Plejáďanů« a že se v žádném případě nehodlá učit »žabí triky a programy černé magie«.

Fotogalerie
6 fotografií