Vedení televize Markíza se rozhodlo obsadit Modrovského jako partnera Superstar Gunčíkové. Adelu Banášovou na oplátku obsadili na post moderátorky taneční show. Možná si tím televize chce zajistit větší sledovanost. Bude Adela na svého expřítele žárlit? Přeskočí mezi Gunčíkovou a Modrovským jiskra? Tak o tomhle se budou moci přesvědčit sami diváci. Není žádným tajemstvím, že se právě Modrovský a Banášová dali dohromady během této soutěže. Před dvěma lety v ní spolu tancovali jako pár a vznikla z toho láska.

Modrovský se s Banášovou rozešli v červnu po dvou letech vztahu. Nyní se budou opět střetávat, ale na poli pracovním. Po pro Banášovou bolestivém rozchodu to jistě nebude nic příjemného, dívat se na svého expartnera, jak se objímá s jinou ženou. Tanec je přeci jen velmi kontaktní a o objetí a vášnivé pohledy jistě nebude nouze.

Banášová na sobě zatím ale nedává nic znát. "Tanec je všeobecně tělo na tělo a tyhle dvě těla mě zajímají stejně tak málo jako všechny ostatní," řekla serveru Topky.sk Banášová. Uvidíme zda bude Banášová žárlit nebo jí její expartner bude lhostejný.

Fotogalerie
6 fotografií