Rozchod s Petrem přišel nečekaně. Jaký byl vlastně důvod?

Už jsem říkala mnohokrát, že každý má právo zvolit si v životě cestu, jaká mu vyhovuje, a způsob života, jaký mu vyhovuje, a když jsou dvě cesty, které se rozcházejí, tak to dál nejde.

V této souvislosti se mluvilo o nevěře. Je za koncem vašeho vztahu někdo třetí?

Tohle jako první začala řešit média. Když se mě zeptali, jestli za rozchodem není vyrůstající třetí noha, nebo válka na Marsu, tak potom v každých dalších novinách budou psát, že je v tom válka na Marsu. Přijde mi absurdní vyjadřovat se k výmyslům… Lidé se občas rozcházejí i z jiných důvodů, než je nevěra.

Petr říkal, že jste se rozešli v dobrém. Jak to je?

Jsme kamarádi, zůstali jsme v kontaktu.

Několikrát jste říkala, že chcete rodinu, děti… Byl to ten důvod? Nebyl Petr ještě připravený?

Svatbu jsem nijak neřešila. Lidé mohou být šťastní i bez papírů. Ano, tvrdila jsem, že chceme rodinu, ale třeba za tři roky, ne hned. Problémem byl rozdílný způsob života a různé představy o budoucnosti. Ale to je normální.

Po rozchodu jste uvedla, že vám uběhly dva roky života. Jaké byly?

Velmi pěkné.

Vy určitě vyděláváte víc než Petr. Jeho matka říkala i to, že se do manželství nehrne, protože se chce nejdříve finančně zabezpečit. Většinu peněz teď vráží do rekonstrukce taneční školy, pomáhala jste mu nějak finančně?

Petr dlouhé roky pracoval i jako trenér. Tvrdě pracoval v taneční škole za málo peněz. Je to velice pracovitý člověk a všechno si vydělal sám. Proto si ho vážím. Pomáhala jsem mu stejně tak jako on mně. Finance na chod školy shání sám. Takže by bylo velice nefér spekulovat o mojí finanční podpoře.

Za tu dobu, co jste nejpopulárnější moderátorkou, vám nevyšly už tři vztahy. Vidíte chybu i na své straně?

Vždy jsou na to dva.

Nebojíte se, že po těchto zkušenostech se teď uzavřete do sebe a budete zatrpklá?

To ne, to nehrozí.

Mnoho lidí si myslí, že známým lidem nevycházejí vztahy, protože jsou slavní a na očích. Myslíte si, že je to tak?

Podle mě to není v životě o tom, jestli je člověk známý. Jsem úplně normální člověk a žiji méně akční život než spousta stejně starých holek.

Neuvažovala jste o tom se na čas stáhnout a skoncovat se showbyznysem? Peníze máte a mohla byste žít život obyčejné Adely.

Ale já ho žiji. Chodím ráno do práce, platím účty, nakupuji, chodím do kina i do lesa. Jsem úplně normální. Nevidím důvod, proč bych měla opustit práci proto, abych dala šanci zbabělejším a méně sebevědomým mužům.

Fotogalerie
4 fotografie