Od minulé středy, kdy Bartošová s Arturem při návratu z Itálie ošklivě bourala a její syn utekl o vlásek smrti, se hrabě Martucci nezastavil. „Jen na chvíli jsem skočil s kamarádem na kulečník, abych se odreagoval, a jinak jsem Ivetě stále nablízku,“ ujišťoval Blesk.

Manažerka přinesla i katalog cestovní kanceláře

Poslední dva dny se ale v Uhříněvsi, kde Bartošová bydlí, neobjevil. Naopak, o Domenica se stará jeho manažerka. V pondělí kolem sedmé hodiny večer Lenka Gabrielová přivezla Martucciho do jeho pražského bytu. Z kufru vyndala tašku s nákupem a se skloněnou hlavou kráčela ke vchodu. Martucci, který se maskoval černými brýlemi a kloboukem, spěchal před ní.

Lenka nesla v rukou kromě tašky ještě katalog cestovní kanceláře. Možná s Domenicem celou hodinu a půl, co se Gabrielová zdržela v jeho bytě, řešili místo, kam hrabě vezme Bartošovou na další ozdravnou dovolenou... Každopádně po půl deváté italský hrabě vyprovodil manažerku k jejímu autu a pomohl jí naložit modrý pytel, který vynesli z bytu.

Co se v něm nacházelo, však zůstává tajemstvím. Gabrielová totiž v úterý nebrala telefon a Martucci nereagoval ani na SMS. Nejlépe, zdá se, zvládá poslední dny Artur Štaidl. V úterý s úsměvem na tváři odjel na tábor. Dá se do jeho návratu máma Iveta zase dohromady?

Fotogalerie
14 fotografií