Martucciho nezájem o svoji novou rodinu dokazuje i fakt, že po tak vážné autonehodě navštívil zpěvačku doma v Uhříněvsi až druhý den. Tu, přestože utrpěla šok, dokonce svou nepřítomností přinutil, aby řídila. S tím se mimochodem zpěvačka odhodlaně poprala a s taktéž otřeseným Arturem vyrazila na nákup. Martucci jednoduše nespěchal.

Za Bartošovou se dostavil až večer po nehodě. Neměl čas. Víte, jak ho trávil? Svolal tiskovou konferenci, prý aby Ivetě ulevil a její autonehodu vysvětlil. „Iveta je v šoku. Je mi jí líto. Křičela na mě do telefonu, že Artur umřel. Moc mě mrzí, co se stalo,“ vysvětloval davu novinářů Martucci. Ve skutečnosti byla tiskovka úplně zbytečná. Na Martuccim však bylo vidět, že si náhle vyvolanou popularitu u českých novinářů nesmírně užívá. V tu chvíli se nechoval jako milenec, ale jako nenasytný manažer.

Když tiskovka, na které Martucci dokonce ronil slzy, skončila, konečně se vypravil do Uhříněvsi. S opravdu láskyplným řešením: roztřesené Ivetě pořídil v lékárně prášky, homeopatika, na uklidnění. Jejich výhodou je, že se mohou míchat s alkoholem, na rozdíl od antidepresiv typu diazepam či rohypnol.

Jen co Martucci prášky předal, opět byl na odchodu. Zmizel do nočního podniku, kde se hraje kulečník. Šťouchat do koulí ho prý nesmírně uklidňuje. Že měl v tu chvíli uklidňovat především svoji milenku a jejího syna, to mu při několika půllitrech piva zřejmě nedošlo.

Fotogalerie
24 fotografií