Králová: Přes překážky ke hvězdě ČSSD!

Lucie Králová (29) – Miss ČR 2005 chodila s mužem, kterého jí ještě před vítězstvím v soutěži krásy zabila jeho expřítelkyně. Poté co Králová uspěla v missím klání, jí zkřížil cestu zámožný podnikatel Zdeněk Kaufmann, se kterým Lucie zplodila dva syny. Všechno se zdálo být na dobré cestě, ale pak na Zdeňka praskly četné nevěry a výhodnému svazku byl konec. Nyní se Králová oficiálně hřeje po boku exhokejisty a politika ve službách ČSSD Jiřího Šlégra (39), u kterého doufá, že už jí podobné podrazy nehrozí.

Reková: Neznámá, ale nejúspěšnější!

Alena Reková (32) – Moderátorka z Havlíčkova Brodu to ve světovém měřítku přítelkyň úspěšných mužů dotáhla opravdu daleko. Vedle hollywoodských herců a oscarového režiséra Adama Davidsona navázala velmi důvěrný několikaletý vztah s miliardářem Markem Lehečkou. O něm se nedávno psalo především v souvislosti s tím, že si jeho krátkodobá milenka Monika Marešová (35) naivně myslela, že s ním chodí. Alena už s Lehečkou nějaký ten pátek neudržuje milenecký vztah a svým nyní už ukončeným vztahem s chudým fotbalistou Michalem Kropíkem (25) prokázala, že o peníze vždy nemusí jít v první řadě.

Mesarošová: Po zámožném seniorovi konečně láska?

Dominika Mesarošová (26) – Silikonová modelka se netají svou velkou a zřejmou náklonností k penězům, které pro ni byly už v několika případech více než láska. Po mediálně vděčném partnerství se seniorem a „majitelem celé Pařížské ulice“ Petrem Ptáčkem (65) se Dominika rozhodla, že by přece jen uvítala i nějakou tu citovou investici do své osoby, a tak začala chodit s o něco méně majetným Sašou Vachem (27). Ten je majitelem zlínské diskotéky a možným budoucím, věkově přiměřeným manželem slečny Mesarošové.

Mašlíková: Sen o drsném právníkovi nevyšel

Hana Mašlíková (29) – Další silikonová modelka v našem žebříčku. Mimo jiné kdysi měla poměr i se současným přítelem své úhlavní rivalky Mesarošové – Sašou Vachem (27). Po krachu vztahu se zámožným právníkem Martinem Gillarem, ve který Hanka věřila a dokonce si myslela, že by to mohlo skončit svatbou a dětmi, se modelka přitulila k neznámému sportovci Jirkovi. S tím prý sdílí lásku ke sportu, ale všem je jasné, že ani tento blonďáček nebude žádným potulným kejklířem bez koruny.

Verešová: Tak dlouho kopala, až vykopala poklad

Andrea Verešová (31) – Miss Slovensko 1999 dlouho intenzivně hledala mezi českými a slovenskými boháči toho pravého, až konečně našla chlapa, za kterého se nemusí stydět – právníka Daniela Volopicha (45). Tomu Andrea povila už dvě děti a často se po jeho boku pyšně ukazuje jako krásný doplněk na společenských akcích. Občas se tak mezi nimi vyskytne obláček neporozumění, to když Volopichovi už začne lézt na nervy Andrejčino neustálé usilování o pozornost. Partnerství je to však pěkné a ve světle mnoha jiných „výhodných svazků“ i poměrně vkusné.

Dvořáková: Po ponižující známosti přišel vztah snů

Gábina Dvořáková (23) – Snědá Playmate a modelka se proslavila svým vztahem s nejbohatším českým moderátorem Leošem Marešem (35), o kterém dnes již zuřivě odmítá cokoliv říci. Není divu – Leoš ji po celou dobu jejich mileneckého vztahu zapíral. Nyní se Dvořáková hřeje v náručí studenta Jakuba Maliny, který si na nedostatek finančních prostředků rozhodně nemůže stěžovat, ale hlavně: svou lásku ke Gábině rozhodně nemá potřebu tajit.

Štoudková: Čekatelka na toho pravého sportovce

Míša Štoudková (25) – Tato modelka s extrémně dlouhou záplavou vlasů je exmilenkou pěkné řádky českých sportovců. Občas však „uhne ze své cesty“ a skončí u jiných večírkových bardů, jako je například Janek (24) - syn Jiřího Bartošky. V současnosti Míša usiluje o přízeň hokejisty Ondřeje Pavelce, ale ten si je své hodnoty a postavení mezi pražskými zlatokopkami velmi dobře vědom. Proto si Míšu ponechává v záloze a v žádném případě ji neujišťuje o tom, že s ní počítá do sluncem zalité budoucnosti. Může si totiž vybrat z fronty dalších čekatelek, a tak přebírá, testuje a vybírá…

Vignerová: Intouš Kraus je pasé , nastupuje boháč Ujfaluši

Aneta Vignerová (23) – Jako nová zlatokopecká naděje se začíná rýsovat Miss ČR 2010. Po rozchodu s vydatně starším podnikatelem Kamilem Bahbouhem (43) přešla plynule k hudebníkovi a „synu slavného otce“ Davidovi Krausovi (31). Vztah s ním trval zhruba 5 měsíců a díky okázalé otrávenosti mladíka přinesl nejednu vtipnou situaci. Kraus je totiž známý svým odmítavým postojem k médiím, protože si je dobře vědom toho, že bez svého otce by jejich zájmu nejspíš nedocílil. Aneta média naopak nutně potřebuje, a tak ji tento rozpor po čase přestal bavit a plynule pláchla do další náruče – modelkami a zlatokopkami oblíbeného fotbalisty Tomáše Ujfalušiho (33). Tentokrát v tom možná nehrají roli peníze - je pravděpodobné, že tento nový vztah prostě vznikl proto, že modelky a sportovci si všeobecně nadmíru dobře rozumějí…


Kautmanová: Pseudomilionář jí neplatí alimenty

Barbora Kautmanová (33) – Dychtivá soutěžící z reality show Vem si mě! na své zahoření k pseudoboháčovi Michalovi Červínovi (41) pěkně doplatila. Michal si ji nevzal, „pouze“ s ní má dcerku Rozárku (2,5), na kterou dnes kvůli své zadluženosti odmítá platit alimenty a neviděl ji už celé dva roky. Do toho všeho je známo, že tento povedený a již jednou rozvedený proutník často obšťastňuje i jiné ženy, než ty, se kterými je momentálně ve vztahu. Expoměr „milionáře“ a „zlatokopky“ je důkazem, že věci nemusí jít vždy podle plánu jen proto, že se na obzoru třpytí kopeček mincí.

Kubelková: Tají identitu svého zlatého dolu

Iva Kubelková (34) – Modelka a moderátorka pečlivě tají informace o svém současném partnerovi, podnikateli Ladislavu Doležalovi. To prý dokonce ani není jeho pravé jméno, ale pouze klam vymyšlený pro média. S údajným Láďou má však Iva dcery Natálii (6) a Karolínku (2) a vypadá to na vydařený vztah. Jednoduše se jí u tohoto tajemného zazobaného muže podařilo to, co v předchozím vztahu s hokejistou Jardou Jágrem (39) a dalšími nevyšlo.

Kdo je to zlatokopka?

Každá heterosexuální dívka nebo žena touží po muži, který finančně zabezpečí nejen ji, ale i další generaci potomků. To je přirozené. Oddíl „zlatokopek“ ale tuto přirozenou biologickou potřebu povýšil na umění okamžité orientace v majetkových poměrech žádoucích samců. U těchto mužů jim přitom nezáleží ani na inteligenci, smyslu pro humor, sexuálních dovednostech, nebo charismatickém vzhledu. Takové dívky se totiž v první řadě stávají praktickými čtečkami kreditních karet, které mají neobyčejně dobře vyvinutý instinkt, z koho by se dalo vysát co nejvíce. A nemusí jít v žádném případě o blaho budoucí generace, stačí blaho vlastní.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogalerie
15 fotografií